top of page

Eyescream Photography organiseert PROFIELFOTODAGEN in Den Haag!

17 november met visagie a €153

8 december met visagie a €153

15 december zonder visagie a €116

Je kunt jezelf inplannen gedurende de hele dag via                             

 

Prijzen incl btw

Voor €116 kun jij nu je profielfoto laten maken. Let op: dit geldt bedrag alleen op profielfotodagen!

Extra foto's: €52 per foto

Op de dagen dat visagiste Judith van de Zwet aanwezig is, is het niet mogelijk om zonder visagie te boeken. Extra kosten: €37

Gebruik

 

Profielfoto’s worden geleverd in kleur en zwart wit in 1050 x 1050 pixels, geschikt voor online doeleinden; als social media en website.

Profielfoto’s voor andere communicatie uitingen en commerciele doeleinden, voor hoge oplage drukwerk en rechtenvrij afkopen maak ik graag een prijs op maat.

 

Hoe ziet een profielfotodag eruit:

Vooraf

Wat wil je uitstralen? Je krijgt kleding tips en ik geef je haar en make-up tips.

De fotografie

Het opbouwen van de studio is gedaan en tijdens een kopje koffie spreken we nog even alles door. Als alles duidelijk is, kunnen we aan de slag. Ik help je ontspannen te poseren. In totaal duurt het een half uur.

De lokatie biedt vele mogelijkheden. Het is heel geschikt voor informele, én voor een formele uitstraling. Met mooi zacht daglicht en verschillende achtergronden.

Resultaat

Je ontvangt een ruime selectie foto's op een pdf, waaruit jij er één of meerdere foto's kiest. Deze bewerk ik lichtjes in photoshop. De uiteindelijke foto's ontvang je in kleur én zwart wit.

Annuleren:

Wij plannen onze dagen zorgvuldig en houden een plekje voor je vrij. waarbij we vaak nee moeten zeggen tegen andere klanten.  Daarom krijg je altijd een factuur. Ook bij ziekte of andere redenen:

 

*Annuleer je voor 24 uur van uw shoot, dan kun je op een andere profielfotodag, wanneer het je  schikt.

*Annuleer je binnen 24 uur, dan zijn wij helaas genoodzaakt annuleringskosten van 100% door te berekenen en heb je geen recht op een vervangende plek.

Lokatie 

Laan van Waalhaven 35

2497 GM Den Haag

Aanmelden

Aanmelden en informatie via 

Natuurlijk kun je ook op andere dagen bij me terecht, hiervoor gelden andere prijzen. Profielfoto's voor bedrijven of een exclusieve afspraak is ook mogelijk. Mail me voor alle informatie op yvette@profielfotograaf.com 

 

Enkele voorbeelden van profielfoto's tijdens profielfotodagen:

bedrijfsfotograaf, profielfotograaf, portretfotograaf, fotograaf Den Haag
bottom of page