top of page
Recent Posts
Featured Posts

In India mogen kinderen weer kind zijn, dankzij Free a Girl

Maandag 14 maart; Wat een verschrikkelijke smeerboel.. We komen net uit de hoerenwijk in Pune, India. Bordelen waar tienermeisjes voor 50 cent een wip maken. 20 keer per dag. In kleine hokjes. Je wil niet weten hoe ze eruit zien, hoe het ruikt, hoe het voelt, hoe donker het is. Hokjes boven en naast elkaar: Afwerkhokjes met vieze muren waarin bevlekte bedjes staan en gebruikte

condooms liggen. Ratten glippen weg, grijzig water sijpelt over de onregelmatige betonnen vloer, smalle donkere zwarte gangetjes met ijzeren trappen en hier en daar een spaargloeilamp. Gewassen felgekleurde kleding over de railing. Een geur van rioolwater, stof, zweet, sex en wierook.. Alsof je een film binnen stapt, een thriller! Veel herrie, veel mensen, veel baby's door verkrachting. Het is echt te erg... Ik heb me nog nooit zo vies gevoeld. Nu 4,5 uur terug naar mumbai.. Ik verlang naar een douche, en naar mijn veilige thuis.

Kijk voor mijn beeldverhaal op: http://eyescream.nl/human-interest/stop-kindermisbruik-cambodia/

Free a Girl

Free a Girl -Yolanthe


bottom of page