top of page
Recent Posts
Featured Posts

'Hoe kun je betere selfies maken'? "Niet zo serieus"


De vraag was of ik een lezing over SELFIES wilde houden voor het mooie bedrijf LinkLaters.

Natuurlijk begin ik dan met het bestellen van een Selfiestick, vol verbazing zie ik dat er zoveel verschillende te koop zijn. Ik kies een leuke groene met Bluetooth. Vandaag heb ik hem ontvangen en het werkt. Als fotograaf schaam ik mij als ik op mijn eigen vlonder mijn eerste selfie met een stick maak. Toch last van gene. Dat is nu juist wat je niet mag hebben bij het maken van een selfie. Een selfie móet of grappig, of anders, of niet scherp, of overbelicht zijn. Alles behalve perfect. Je blijft -bijna- altijd zien dat het een selfie is, en daar kan je hier op linkedin niet mee aankomen. Wie gelooft je dan nog?

Afijn, de lezing over selfies volgende week voor LinkLaters wordt leuk; met een heuse modellenles en korte fotografie cursus! Net zoals de selfie moet zijn: niet zo serieus 😃 Hier mijn eerst selfiestickselfie...

bottom of page